www.gerardmulder.nl
Home Zoeken Advies Contact
Blijf op de hoogte! Kom eens langs! Vraag om advies!
Kosten onderhoud Vraag om advies!

Hieronder vindt u alle benodigde informatie over ons bedrijf.  Wij zijn een RDW-erkend bedrijf. Dit geeft ons de mogelijkheid om bromfietsen zelf tenaam te stellen. De kosten hiervan bedragen €10. Het enige wat u nodig heeft is een geldig rijbewijs.                                     

 

FA Gerard Mulder.Versie 7.4


De pure bromfiets specialist 
           

Olgerweg 55   Vernieuwde openingstijden: Dinsdag - Zat 09:00 - 18:00            

9723 EB Engelbert www.gerardmulder.nl    v.a.1-10-19 geen koopavond op    

Tel: 050-5416226 info@gerardmulder.nl    donderdag en maandag gesloten

                                            

Informatie voor onze rechtstreekse afnemers, van zowel nieuwe als gebruikte brommers.

 

Wij zijn u zeer erkentelijk voor de aanschaf van een snor/bromfiets/scooter bij onze zaak.Wij  verwachten dat het voertuig u het rijplezier geeft wat u er bij aankoop van verwachtte. Om dit te bevorderen hebben wij nog enkele tips voor u op een rijtje gezet:

 

Smering, afstelling, ontkolen en het vervangen van slijtdelen zoals banden, remschoenen e.d.

behoren tot normaal onderhoud. Dit dient te worden verricht volgens het onderhoudsschema van het instructieboek. Indien dit ontbreekt kunt u als richtlijn hanteren; om de maximaal 4000 km of minimaal één keer per jaar. Voor een servicebeurt is het noodzakelijk dat het voertuig bij ons achterblijft. U kunt brengen zonder afspraak. Voor vaste klanten is een gratis snor/bromfiets/scooter in principe beschikbaar. Indien u verzekerd wil zijn van een leenvoertuig maakt u een (telefonische) afspraak. Van een 4-takt scooter dient het oliepeil regelmatig door de eigenaar te worden gecontroleerd en zo nodig worden bijgevuld. Rijden met een te laag oliepeil heeft zeer ernstige motorschade tot gevolg. Hoewel veel scootermerken euro 95(=E-5/E-10) voorschrijven, heeft euro 98 (super) onze sterke voorkeur.

 

Eenvoudige reparaties zullen wij zoveel mogelijk verrichten volgens het principe: “Klaar terwijl u wacht”. Indien dit niet mogelijk is geniet u als vaste klant voorrang bij reparatie.

In geval van storing of schade kunt u gebruik maken van onze ophaaldienst op route, in de gehele provincie Groningen en de kop van Drente. Uw voertuig wordt zo spoedig mogelijk, doch zeker binnen 3 werkdagen, opgehaald tegen het vaste tarief van €25,-. Ook kunt u altijd gratis gebruik maken van onze speciale 2wieleraanhanger. Anders dan voor een normale reparatie kan voor de duur van een schadereparatie geen gratis leenscooter worden verstrekt.

 

Koud starten dient te geschieden op de choke, met het gas dicht of met iets gas. Werkt dit na enige pogingen niet dan is de motor mogelijk `verzopen`. Start nu zonder choke, met vol gas. Wanneer een voertuig met elektrische starter niet vlot start, moet ter besparing van de accu de kickstarter worden gebruikt. Op een accu rust maximaal 2 maanden fabrieksgarantie. Wanneer uw voertuig langer dan 2 maanden niet gebruikt wordt, dient u de accu middels een zogenaamde druppellader in conditie te houden. Een op een scooter gemonteerd windscherm kan bij felle zonneschijn gaan fungeren als een brandglas en hiermee smeltschade aan de scooter toebrengen. Voor een dergelijke schade is de eigenaar van de scooter verantwoordelijk, deze komt niet voor garantie in aanmerking. Alleen op originele onderdelen rust fabrieksgarantie, op imitatiedelen is  dit niet het geval

 

Wij zijn tussenpersoon van de verzekeringsmaatschappij van de ANWB. Vraagt u naar onze tarieven. Bij aankoop kunnen wij u van dienst zijn met financiering, leasing of uitgesteld betalen. In geval van verkoop van uw voertuig kunnen wij u adviseren omtrent de verkoopwaarde en in sommige gevallen kunnen wij zelf een bod uitbrengen.

Als u na lezing van het instructieboek en deze extra informatie nog vragen over heeft, zijn wij graag bereid om u verder van advies te dienen. 

 

Wij wensen u veel rijplezier!                                                                 (Copyright)

                                                                                                                                    

 

1e servicebeurt

 

500km


van € 25,-

 

Voor €0,-

 

Datum:

Km stand:

Stempel:

 

 

2e  servicebeurt

  

2500km


van € 125,-

 

Voor €100,-

 Datum:

Km stand:

Stempel:     

 

3e servicebeurt

 

5000km

 

van € 125,-

 

Voor €100,-

 Datum:

Km stand:

Stempel:              

Copyright Gerard Mulder 2004 | Disclaimer | Webdesign: E-Marketing Support