www.gerardmulder.nl
Home Zoeken Advies Contact
Blijf op de hoogte! Kom eens langs! Vraag om advies!
Beveiliging Vraag om advies!

Sloten: v.a. € 39

 

Op het gebied van sloten heeft de techniek niet stilgestaan. Er worden nu sterren aan het slot toegekend voor de diefstalpreventie. Het hoogst haalbare is 4 sterren plus ART-gekeurd, dit betekent dat het slot makkelijk ergens aan vast gezet kan worden met maximale weerstand tegen diefstal. Om ook de lange levensduur te garanderen hebben wij het topmerk Abus.

Alarm: € 149 (inclusief montage)

Het door ons aangeboden alarmsysteem wordt algemeen beschouwd als het beste anti diefstal alarm wat er in Europa op de markt is. Het alarmsysteem is voorzien van meerdere bewegingssensoren die ongeoorloofde bewegingen van de scooter registreren en de sirene activeren. Deze ingebouwde sirene produceert een oorverdovend lawaai dat in de wijde omgeving van de scooter te horen is. Ook is het systeem uitgerust met een ingebouwde startblokkering die ervoor zorgt dat de scooter niet gestart kan worden. Uiteraard kunt u het Alarmsysteem bedienen middels de handige afstandsbediening. Met 1 druk op de knop kunt u het systeem aan- en uitschakelen. Het alarmsyteem is leverbaar voor alle modellen en is altijd bij ons op voorraad. Voor het inbouwen kunt u een afspraak maken. Tel : 050-5416226

Alarm: € 199 (inclusief montage)

Het nieuwste van het nieuwste. Dit is het vervolg van het succesverhaal van enkele jaren geleden. Het alarm is nog beter en nu ook nog voorzien van vele nuttige extra's. Zo is het alarm voorzien van een extra afstandbediening, produceert het een nog luider geluid en beschikt hij over een extra stroomvoorziening. Dit zodat wanneer de accu het begeeft u nog wel de mogelijk heeft om u alarm in en uit te schakelen.

 

Ook is het alarm voorzien van een extra relay (zie het plaatje hier boven en dan rechtsboven) om, wanneer u beide afstandsbedieningen kwijt bent, toch de mogelijk heeft om het alarm te activeren.

 

Copyright Gerard Mulder 2004 | Disclaimer | Webdesign: E-Marketing Support