www.gerardmulder.nl
Home Zoeken Advies Contact
Blijf op de hoogte! Kom eens langs! Vraag om advies!
Accessoires Vraag om advies!

De Firma Gerard Mulder kan u helpen aan alle denkbare accessoires. Zie hieronder voor de meest voorkomende:

Helmen: v.a. € 69

De helm is een verplicht beveiligingsmiddel voor bromfietsen met een geel kenteken. Dit zijn de brommers met een maximumsnelheid van 45 km/u. De snorbrommers (25 km/h) zijn vrijgesteld van het gebruik van een helm omdat bij hen de kans op blijvend hersenletsel veel kleiner is. De helm is er in veel verschillende soorten en maten maar de 2 belangrijkste zijn de integraalhelm, die volledig gesloten is en dus is voorzien van een kinstuk, en de jethelm, ook wel het potje genoemd, die niet voorzien is van een kinstuk en meestal de beschikking over een klein vizier heeft. In onze showroom hebben we ruim 50 helmen liggen en er is altijd een die u past, zo variëren onze maten van XXS tot XXL. Enkele bekende merken in onze showroom zijn Caberg, Indian Coast, G-MAC en de officiële lijn van Vespa.

Sloten: v.a. € 39

 

 Op het gebied van sloten heeft de techniek niet stilgestaan. Er worden nu sterren aan het slot toegekend voor de diefstalpreventie. Het hoogst haalbare is 4 sterren plus ART-gekeurd, dit betekent dat het slot makkelijk ergens aan vast gezet kan worden met maximale weerstand tegen diefstal. Om ook de lange levensduur te garanderen hebben wij het topmerk Abus. Naast dit topmerk hebben wij gekozen voor het Landport slot, dit slot van zeer goede kwaliteit voldoet aan alle ART eisen en is bovendien gunstig geprijsd. Het Landport slot is hiernaast afgebeeld.

 

         

Koffers: v.a. € 69

 

Voor de scooter met te weinig opbergruimte of gewoon voor wat extra opbergruimte is er de koffer die in verschillende maten te leveren is. Ze variëren van 25L tot wel 44L zodat u al u belangrijke spullen kunt vervoeren met de scooter. Voor de koffers voeren wij het merk Shad. Tegenwoordig zijn er ook bedrijven, zoals Peugeot, Sym en Vespa die koffers maken speciaal voor hun eigen merk. Ook deze koffers zijn bij ons voorradig en kunnen door ons worden gemonteerd.

 

  

Windschermen: v.a. € 99 Op bijna elke scooter past wel een windscherm, en deze windschermen kunnen wij u leveren, en dat niet alleen, tevens kunnen wij de windschermen voor u monteren. Een windscherm zorgt voor comfortabeler rijden,  dit omdat u beschut zit voor wind en regen e.d.. Informeer bij ons of er ook voor uw bromfiets een windscherm leverbaar is!

Hiernaast ziet u een Vepsa LX met een officieel Vespa windscherm en een officiële Vespa koffer.

  

 

Kinderzitjes: v.a. € 179

Om ook voor uw jonge kinderen scooterrijden veilig te houden zijn er kinderzitjes op de markt. Dus wilt u altijd al samen met uw kind op de scooter? Dan kan dit nu uitstekend met onze kinderzitje voor scooters. Het kinderzitje past op vrijwel elk model scooter en is gemakkelijk door u zelf te monteren. Origineel kinderzitje met voetsteunen voor kinderen van 3 tot 8 jaar (14kg tot 30kg). Makkelijk te monteren. Tuv gekeurd en beschermt tegen diestal (d.m.v. band onder het zadel).

Overige accessoires:

Tevens is er in de showroom nog een ruimte vol met kleine accessoires variërend van handvatten tot sleutelhangers of ventieldopjes.

Dus kom voor de iets kleinere accessoires of vragen eens langs bij de Firma Gerard Mulder. Ook telefonisch zijn wij bereikbaar en bereid om uw vragen te beantwoorden. Telefoonnummer: 050-5416226

Copyright Gerard Mulder 2004 | Disclaimer | Webdesign: E-Marketing Support